Nello is het smaakgeweten van de sociëteit – hij heeft altijd gelijk –, gaf aan dat de Château Gros Moulin 2000 Côtes de Bourg uit magnum het beste met kaas te combineren zou zijn. Een boers, belegen glas, maar nu nog volstrekt vitaal en zelfs met nog fruit in de neus naast een langzaam opkomende stallucht. Typisch een fraai glas voor de liefhebber. Stolwijker, Parmiggiano, Blue de Basque en Fourme d’Ambert, de vier geweldenaren die samen Pauls opmerkelijke kazen vormden. Toos’ aardbeiensoep met prosecco was een verfijnde afsluiter van een memorabele avond.
Bijzondere wijnen proeven, toppers herkennen, smaak leren beschrijven. Brabantse Wijnsociëteit – opgericht in 1980 - biedt haar leden de gelegenheid hun deskundigheid te vergroten bij het proeven, beoordelen en beschrijven van wijnen. Wie beter proeft, geniet meer!Iedere dinsdag proefavond in Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle om 20.30 uur - op dit weblog staat per proeverij slechts een selectie. Wijnproeven Tilburg / Breda / Eindhoven / Den Bosch / Boxtel
woensdag 1 september 2010
Barbecue met twee gezichten
Nello is het smaakgeweten van de sociëteit – hij heeft altijd gelijk –, gaf aan dat de Château Gros Moulin 2000 Côtes de Bourg uit magnum het beste met kaas te combineren zou zijn. Een boers, belegen glas, maar nu nog volstrekt vitaal en zelfs met nog fruit in de neus naast een langzaam opkomende stallucht. Typisch een fraai glas voor de liefhebber. Stolwijker, Parmiggiano, Blue de Basque en Fourme d’Ambert, de vier geweldenaren die samen Pauls opmerkelijke kazen vormden. Toos’ aardbeiensoep met prosecco was een verfijnde afsluiter van een memorabele avond.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten