tag:blogger.com,1999:blog-1209568404562847014.post5601851176982834102..comments2022-03-27T04:58:54.576+02:00Comments on Beter wijnproeven, méér genieten: Wijnen uit Piëmonte: van oma’s ruikende rozen tot versmolten goudPeter van den Besselaarhttp://www.blogger.com/profile/11773648869802662542noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1209568404562847014.post-11968333315127555442009-10-21T21:47:13.955+02:002009-10-21T21:47:13.955+02:00Interessante informatie over deze discussie op het...Interessante informatie over deze discussie op het wijnprikbord: <br />http://www.wijn.startpagina.nl/prikbord/10036114/goedkopere-wijnen-zijn-minder-karakteristiek#msg-10036114Peter van den Besselaarhttps://www.blogger.com/profile/11773648869802662542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1209568404562847014.post-24145461117627115182009-10-19T21:16:04.539+02:002009-10-19T21:16:04.539+02:00Deels wel met je eens. Maar: de dolcetto's van...Deels wel met je eens. Maar: de dolcetto's van rond de 10 euro werden herkend! En: supergeconcentreerde en op nieuw eiekn opgevoede wat duurdere wijnen zijn vaak ook moeilijk te determineren, niet alleen naar druivensoort maar ook naar streek. Zo typisch cabernet sauvignon was één van de afsluiters van Gerard's proeverij nou ook weer niet. En die had ook zomaar uit Australië of Californië kunnen komen.Rob van Ginnekenhttps://www.blogger.com/profile/18401220306989875067noreply@blogger.com